Fortfarande inte sovtrött..

Jag ligger klarvaken i sängen och försöker få lillbullen att lugna sig, han/hon sprattlar fortfarande. En väldig härlig känsla men jag börjar få träningsvärk nu.. Imån är jag nästan ledig, härligt. För sen är det fullt upp på onsdag och torsdag. Just nu känns det väldigt skönt att veta att jag inte ska jobba så länge till. Jag tror man behöver vara lite ledig innan så att man hinner förbereda sig. Det händer så mycket i jobbet hela tiden, vilket är meningen, men det gör att det blir svårt att släppa tankar som har med jobb att göra trots att jag är "ledig". Det är så mycket jag vill göra :) Men nu ska jag släppa alla tankar och bara försöka sova.. Natti Natti

Jag har en alien i magen..

I morse när jag körde till jobbet trodde jag min lilla bebis skulle ta sig ut ur magen, han/hon tryckte sig nästan igenom skinnet! ;) Det gjorde riktigt ont så jag utbrast väldigt spontant som jag skrattade "din lilla skitunge". Sedan åkte min mage ut och in, upp och ner under hela tiden jag masserade. haha.. en livlig bebis det är en sak som är säker! =)

Då var måndagen snart över, dagarna går så fort! Idag blir det väldigt lugnt, en promenad och ett bad kanske.. Jag måste slå ett slag för letsdeal som har i 6 timmar till en deal på restaurangen "Bliss", betala 100kr och ät för 250kr. Även "Elite studio" har att man kan fotografera ex sin lilla bebis för 495kr istället för 1495kr. Jag köpte den dealen härom dagen, så snart ska min mage få vara med på bild ;) Sådana bilder i svartvitt är så fina! Även på groupon.se finns en del bra dealer.
Ha en bra måndagskväll och är någon promenadsugen så ring mig!! ;)

Zzzz..

Efter mycket prat, mat och några glas rosevin (alkoholfritt naturligtvis!) Så säger jag god natt och sov så gott! =)

En lugn helg

Igår blev det väldigt spontant jobbmässan, jag sökte däremot inte jobb men passade på att prata med företagen Ang vad de gör för sin personal gällande hälsa & friskvård. Jag fick prata med en del intressanta personer och delat ut en del visitkort, man vet aldrig var saker och ting leder. På kvällen var Åsa hos mig å vi sätt och tjatade och mös länge :) Dagen idag har bestått av sovmorgon, släppa och fika i Haga. Jag kommer avsluta den med middag hemma hos Anna. Mys!

Barnvakt åt en liten prinsessa :)



Vi promenerade häromdagen i solen och lilltjejen pratade vilt och klappade händerna =) Sötnosen


Nya krafter och nya möjligheter!

Som vanligt på fredagar så känner jag mig taggad, trött men taggad ;) BNI ger mycket energi! Tack Evelina för att du följde med idag och hoppas nu att det kan ge någonting =)

Jag har som sagt varit sjukt trött denna veckan.. jag har satt mig ner flera gånger framför datorn för att blogga men har inte orkat formulera mig så det har slutat med att jag bara har loggat ut i stället.
Men idag var det någon där uppe som tyckte att jag skulle vara ledig, jag fick nämligen avbokning på alla massager jag hade idag. Jag brukar inte tycka det är så roligt när det händer men idag behöver min kropp vila. Och jag fick även bokat om massagerna till nästa vecka. Så idag blir det jobb framför datorn och så ska jag sätta mig ner och strukturera upp en del saker.

Ihelgen ska jag vila och samla nya krafter, jag är inte alls redo att sluta jobba känner jag, haha, jag bara skjuter på det hela tiden ;) Det är ju så otroligt spännande och roligt att jobba med någonting som man verkligen älskar, det jag uppskattar med mitt jobb är kundkontakten, att göra människor glada och när man upptäcker den goda effekten som massage faktiskt ger. En härlig känsla!

En tung vecka..

Jag är så van vid att ha mycket energi, men denna veckan tar lillbullen all den energi.. De senaste dagarna när klockan har ringt på morgonen känner jag mig lika trött som när jag somnade, när jag ställer mig upp är mina ben som spagetti och det känns som att jag har tränat årets benpass dagen innan.. Phuu...
Både på vägen till och från jobbet undrade jag hur jag kom från punkt A till B, haha.. kanske ska ta bussen nästa gång ;)
Nu ska jag powernapa innan jag ska ta fram damsugaren. Idag blir det bastu och fika med tjejerna =)

Aj..

Lillbullen sparkas, hårt! Det är skönt att känna att det är liv på honom/henne.. men åk vad ont det kan göra! ;) att en sån liten kan göra så ont. Han väger nästan 1,5kg och är ca 38cm lång. Jag gick in i vecka 30 idag, helt otroligt att det går så fort..

Underbar dag! =)

Vilken underbar dag det har varit! Långpromenad med Jenny och Karin i solskenet, sedan nygrillade grillspätt hos thaigrannarna och sedan massa kaffe och kladdkaka med hjortronglass. Mmm!

Igår var det också väldigt lyckat, var på "Le village" med massa goa tjejer och sedan till Nothing Hill. När klockan närmade sig halv två kändes det att jag drack alkoholfritt och att energin höll på att ta slut, jag tokdäckade när jag kom hem vill jag lova =)

YES!!!

Företaget valde Knutpunktens friskvård!! =) Tjohooo!! Och det bästa är att dom är inte bara intresserade av massagebehandlingar utan även om föreläsningar och personliga träningspogram! =)

Gårdagen var rent ut sagt förjävla jobbig för mig och bebisen, alldeles för många massager så idag är jag glad att jag har jobb som jag kan göra hemifrån och att min kropp får vila. Måste ju tänka på den lille också! Men gårdagen var helt klart värt det =)

phu..

Snart hemma.. mer död än levande..

håll nu tummarna..

För nu sitter jag på ett av de nya företagen jag har på gång, jag har pratat i nästan en timme med den tjej som är ansvarig för hälsadelen. Det kändes bra :) så snart ska jag massera två stycken. Sen är det hem å käka lunch för att sedan åka till Miraallen och massera åtta stycken! Fullt upp idag :) Hittade en bra hemsida med jättefina barnkläder, dom hade dessutom rea nu. http://www.oiidesign.se/rea-barnklader Jag och Carl var och hämtade barnvagn igår :) det känns då bra att ha den stående hemma, nu är det bara 11 veckor kvar! Vad jag längtar! Är det en liten kille eller en liten Svea som ligger där inne och sprattlar? Jag tror det är en liten kille, men vi får se..

V 29 =)


Barnvagn - check!

Då var barnvagnen inhandlad! =) Vi har den inte hemma än, ska hämta den och betala den på onsdag.
Det blev en brun Urban jungel från 2007, använd till ett barn däremot inte använd de senaste två åren så den var otroligt fräch. Vi betalade 4000kr och då ingick både ligg- och sittdel, skötväska, myggnät, regnskydd till båda delarna, parasol och så skulle de byta två av däckens inre slangar. Den låg ute för 4500kr så jag prutade lite :) Nypris för ligg- och sittdel utan resten av tillbehören ligger på 10.000kr så jag tycker det var ett bra köp!

Nu ska jag och kärleken på vår favoritrestaurang Sinclairs. Mmm.. www.sinclairs-steakhouse.se

                                       <3 Hoppas ni får en mysig alla hjärtansdag! <3


Uteliv..

Igår va jag å två goa tjejer på kingshead å drack öl (alkoholfri för min del naturligtvis) och tjatade. Jätteroligt! Vad roligt det är att iaktta fulla människor, jag satt å kollade ut på folkhavet och tänkte är man själv sån?! Och det är man ju.
Jag har faktiskt inte saknat utelivet alls och det känns otroligt skönt för kroppen att ha "varit fri" från alkohol i över ett halvår nu! Rekommenderas! ;)

Efter att ha fått i mig min goa smootie så ska jag åka ut till björlanda, ska knåda farmor & Douglas. Sedan blir det nog en promenad med Malin i det fina vädret!

Ha en skön Söndag!!!

Grym!

Nu ska jag vara så icke-svensk man bara kan vara.. Jag är så förbaskat bra! Grym! Duktig! Bäst kanske är ett bra ord att sammanfatta mig ;)

Haha.. lite skämt, lite allvar ;) Det går bra nu! Kan inte förstå hur jag ska hinna med allt jag ska göra på 4-5 veckor, för sedan kommer det bli svårt att orka med allt själv så då gäller det att kunna släppa kontrollen och lite på andra. Som visseligen är väldigt duktiga, så det ska nog gå jättebra.

På väg hem från möte nr ett satt jag och lillbullen och diggade till hög musik i bilen. Jag sjöng (tur att ingen annan hörde) och lillbullen sparkade i takt med musiken :) Nu ska jag ringa lite samtal och sedan är det dags för möte nr två. Sen är det helg!

zzz..

Måste powernapa om jag ska orka med resten av denna dag. Jag har en massage och två möten som nog kommer vara intressanta.. måste bara få sova lite. Var uppe på tok för tidigt imorse! Var är min energi?! Men snart är det helg :)

Spontan köp


Äntligen fick jag köpt mig en ny mixer, jag har saknat min smooties! Jag har köpt TRE mixer på typ 14 månader.. två av dem i Ullared och det är ju lite långt att lämna tillbaka dem då så nu köpte jag den tredje lite närmare ;)

Nya gardiner, jag ska se om de passar, dom är gråa. Två längder kostade 800kr, men det var 100kr rabatt och sedan hade jag ett presentkort på 400kr (Tack mamma och Stefan!) Så 800kr blev istället 300kr.. lite bättre!

Om några minuter ska jag iväg på ett möte sedan ska jag ut till Torslanda och massera! 

 


Jobb och möten

Vissa dagar får man ingenting gjort och vissa dagar är man otroligt effektiv. Idag är en bra dag, en effiktiv dag. Jag var på ett morgonmöte med mitt "powerteam" i BNI (ett affärsnätverk). Imed att vi är såpass många medlemmar i BNI är det ibland svårt att få tiden att räcka till när man behöver råd och hjälp med någonting så då har vi delat in oss i mindre grupper, i vår grupp träffas vi varannan vecka. Det är ett väldigt bra sätt att nätverka!

Jag har fått ringt en massa samtal och skickat en del mail nu på fm. Jag fick bla boka in ett möte med ytterligare en massös. Jag har haft kontakt med sammanlagt sex stycken massageterapeuter de senaste månaderna och då har jag träffat tre genom BNI. Jag samarbetar redan med tre av dem. Väldigt duktiga allihop! Vilka mer som jag kommer ha ett samarbete med återstår att se, men det är väldigt bra att ha ett nätverk med människor som jobbar i samma brasch.

Jag ska vara effektiv i en timme till sedan blir det lunch och mys hos Karin tillsammans med Emelie, A-c och de små liven!

En vilding

Haha.. hela kvällen har min mage åkt upp och ner. Vildingen där inne bara bökar, sparkar och knuffas. Underbar känsla! =)

=)

Mötet gick riktigt bra, jag tror det kommer bli jättefint sen i lokalen! =) På 45 kvm kommer jag förhoppningsvis få plats med: tre massagerum, en kontorshörna, toalett och dusch. Detta kommer bli så bra! Så till 1:a april hoppas jag allt är klar och redo att hyras ut! Så är det någon som hör om någon är intresserad av att hyra rum så vet ni vem ni kan ringa ;) Jag verkligen älskar mitt jobb! Det är så skönt att jobba med någonting där man gör andra glada. =) Idag kom det fram en tjej och kramade mig och tackade så jättemycket för att jag gjorde så att hon blev bra i ryggen sist jag var där. Det kan ju omöjligt finnas något bättre arbete! Jaha, då var massagen avklarad, mötet var avklarat, mailat har jag gjort.. vad var det mer.. skriva lite avtal kanske.. ja, det blir det nog.

Massage

Idag ska jag iväg och massera på ett företag, det har kommit igång bra där. Dom är väldigt nöjda så det är roligt! =) Sedan ska jag träffa han som är fastighetsansvarig för min lokal, så håll tummarna för att han ska gå med på mina önskemål!

Dop

Nu blir det dop för lille Oliver! Lite svårt med kläder just nu, jag känner mig bara tjock, märkligt va ;) Ha en bra söndag allihop!

Teknisk ;)

Jag lyckades precis lista ut hur jag kan blogga på telefonen.. har inte lyckats med detta innan av nån anledning. Men nu så! Ikväll var jätteroligt! Och Hanna gjorde riktigt go thaimat. Nu ska jag försöka sova tänkte jag.. känns som att det är dags nu. Men det är lätt att fastna framför datorn.. Natti Natti!

Mysdag!

Det var riktigt mysigt hos Lina! God tårta, jag är fortfarande mätt ;) Vi köpte två mjuka paket och ett hårt till Loke.. de mjuka paketen var inte alls roliga men det hårda paketet var dessto roligare ;) Men mamma lina blev nog glad för lite kläder till honom.
Jag minns ett tillfälle när jag och Robban var små. Robban fick en massa mjuka paket av mormor och blev så ledsen att han började gråta.. haha.. barn är underbara! Det ska vara hårda paket!

Nu blir det matlagning med Hanna och sedan kommer Karin och Carro. Det ska mysas och kacklas ikväll!

Leksaker..


Vi var på middag hos Carls kusin och hennes familj igår. Vi skulle kolla på en barnsäng, den fick vi inte med oss igår men vi fick med oss lite andra saker. Lite av det kommer vi låna och lite kommer vi att köpa. Väldigt bra!
Sånt kostar ju om man ska handla allt nytt, så vi tog tacksamt emot. =)




Det är bla: resesäng, badbalja, lakan, täcke, madrass, gåstol, två babygym, babysitter, papperskorg som gör att lukten från blöjor hålls där det ska.. i papperskorgen.


Och sedan fick jag låna en Gucci bärsele! Det får bli på fina middagar ;)

 


Lika taggad som alltid på Fredagar! =)

Imorse var jag så trött.. Det blev sent igår och så vaknar jag kl 04.11 och är pigg som bara den, gick ju inte alls att somna om.. Carls klocka ringer 05.00, han var också bra trött stackarn! Strax efter att han gick, vid 05.30 somnar jag till och min egen klocka ringer 20 min senare.. dags att gå upp.. suck.. Men upp kom jag och efter några minuter på BNI och med lite hjälp av ca en liter kaffe så var jag fit for fight!

Jag och Carl hade bokat en tågresa till Hudik för att hälsa på mormor&morfar och Carl har sökt en utbildning på två veckor som han kom in på.. och så fick vi veta datumen.. japp, exakt under de datumen vi skulle vara i Hudik. Och det går tyvärr inte att sälja biljetterna heller för dom är personliga. Så vi fick köpa nya. Det är lite störande att man inte ens kan ge bort dem, slöseri med pengar. Men vi kommer iaf iväg, det ska bli skönt.

Ihelgen är det barnens helg, först barnkalas hos Loke som fyller fyra och på söndag är det dop för lille Oliver. Mysigt! Sedan blir det även lite mys med tjejerna. =) Underbar helg att se fram emot!

Zzz..

Jag skulle nog kunna sova  något dygn tror jag.. är såå trött hela tiden! Men det går väl lite upp och ner med dessa hormoner som jag har i kroppen. Jag tänker iaf skylla på graviditeten!

Vilken tur att jag har en riktigt skön dag idag. Först är det massage, sen två möten på raken och sedan fika senare i em med Hanna, Karin och Carrå. Mysigt, så idag blir dte mycket kaffe, får dock passa mig så jag slipper mina hjärtklappningar ;)


Jobbar

Idag har jag faktiskt fått gjort en del hemifrån. Imorse hade jag ett möte med ett av företagen jag masserar på, tillsammans med en kille jag kommer att hyra in under tiden jag kommer vara mammaledig. Företaget ska nog utöka dessutom. Vilket alltid är roliga nyheter! =)

Snart ska jag iväg och massera, jag ska massera han som jag var så sen till sist så denna gång ska jag vara i tid, tidigare än i tid! ;)

Jag har varit inne och kollat på matfrid.se och linasmatkasse.se. Jag undrar om inte det skulle vara en bra idé att prova. Inte varje vecka men varannan kanske.. Då kommer det hem mat för fyra personer i fem dagar. Nyttiga och näringsrika middagar. Kan vara lite kul att man atomatiskt provar nya recept. Matkassarna kostar mellan 750-850 st.

RSS 2.0