Fyra dagar kvar..

Idag har jag lekt praktikant på jobbet i kungsbacka.. vilket skitgöra jag har sysslat med idag! Men jobb är ju alltid jobb och jag har nog bara en dag kvar där, som är inplanerat iaf. Sedan kommer jag gästspela lite på Pågen i mellandagarna. Åker man till thailand har man ju inte råd att vara ledig hela julen heller ;)

Inatt kände jag att det rörde sig i magen igen, det bubblar och känns nästan som en lite fisk där inne. I över en vecka har det varit tyst och stilla så jag blev faktikt lite orolig. Det hör väl till hormonerna att vara extra orolig och känslig just nu, fråga Carl ;) Tur att han är förstående.. nästan alltid iaf..
Fast jag kan bli riktigt irriterad på dessa killar som gnäller å klagar på att tjejen är så känslig och arg när hon är gravid, det är ju inte mest jobbigt för honom, det är ju den gravida som har det mest jobbigt som har alla dessa hormoner och känslor i kroppen.. Hmm! Att vi tar ut en liten del på killarna får dom bara ta, dom slipper gå upp 20kg. ;)
Men utöver alla överdrivna känslor så är det helt underbart att vara gravid, jag älskar att ta på min mage och veta att lillbullen ligger där å simmar ;)

Imorgon blir det ljusparty hos Lina, ska bli riktigt mysigt =) Sedan tänkte jag hinna träffa pappsen å mammsen i helgen också, packa är ett måste, har inte börjat än ;) Lite massage har jag på lördag också.. hmm.. dags att kolla pass å sånt nu då ;)

Äntligen är jag snart ledig, sen kommer jag att vakna till detta varje morgon i 14 dagar =)



Många bollar i luften

Okej, om jag ska kunna ha kvar min massagelokal måste jag börja hyra en större del, dvs två rum till. Då kommer jag göra om ena rummet där det även finns toalett och dusch, till ett väntrum och förvaringsrum. Det andra rummet kommer jag att dela upp till två massagerum och hyra ut.. men kravet var att jag skulle börja hyra från 1 januari.. vilket är väldigt tajt. Allt måste målas om, hyresvärden står för kostnaden och jag för jobbet.. Hmm.. Klart jag måste satsa på detta, vill ju ha kvar lokalen, men jag måste räkna på det. Jag ska ju trots allt antagligen sluta massera i början av Mars och inte börja igen förrän tidigast Nov/Dec igen. Jag kommer ju se till att jag får in nästan all hyra av de som hyr av mig iof.. Jag måste bestämma mig i mitten av dec och på måndag åker vi ju till Thailand och kommer hem den 14de.. Hjälp!

Imorgon blir det ut till Torslanda och massera och innan det en liten snabbfika hos Karin =)
Och efter det batukväll och sedan greys med Åsa. En riktigt go dag att se fram emot med andra ord!

Trött..

Fy, fasen vad trött jag är idag då! Är i Kungsbacka och jobbar och ögonen går i kors. Har nyss ätit lunch så ska snart börja jobba igen och sedan är det direkt iväg till lokalen och massera. Men sen ska jag hem till min älskling, som faktiskt INTE ska jobba inatt =) 

Det kanske är dags att tänka på vad man ska packa ner till Thailand, åker om 7dagar =) Så jag har längtat!! Ska bli underbart. Två veckor, bara med min kärlek och lillbullen!

Igår körde jag upp ett par kompisar till Östra.. H satt i baksätet och hade väldigt täta värkar och det enda jag kunde tänka var; Ajaj!! Där kommer jag snart också sitta... Och några timmar senare kom det en liten pojk till världen =)

Underbart!

Snö och hormoner =)

Jag ser det snöar jag ser det snöar, det var ju roligt hurra! Så länge det ligger vitt och fint på market är det bra.. så länge det blir slask är det skit. Men nu är det som sagt fint =)

Tre-rätters igår med familjen på "På hörnet", det var gott. Tyvärr har dom en förbeställd meny som dom sätter ihop samma dag, vilket gör att det där med att vara sugen på någonting och kunna välja det inte existerar. "Grissida" varken låter eller är jättegott, så varmrätten gick ner men inte så mycket mer. Det vegetariska alternativet lät jättegott men i den fanns opastoriserad getost så det blev inget med det. Efterrätten däremot var sjuktgod! Chokladkaka med citronsorbe och inlagda körsbär. Mmm!

Idag blir det lite bokläsning, träning, fika med tjejerna, 25-årsfest och sedan hem till Carl och mysa. Det där med jobb lägger jag nog ner idag.. behöver vara lite ledig. Jag har ändå en fullspäckad vecka framför mig.

Dessa hormoner gör mig tokig.. att det kan finnas så mycket tårar! Haha.. igår började jag nästan gråta när en tjej vann en resa till Barcelona för att träffa.. ja, vilken kändis det nu var och sedan såg jag en gammal gubbe gå över gatan, ja då blev ögonen lite blöta för jag tyckte han såg så gammal och sorgsen ut! Haha! Efter restaurangen igår såg jag och Carl på "Masjävlar" och jag grät så jag knappt kunde andas! Carl kunde knappt andas han hellar men det var snarare för att skrattet höll på att kväva honom. Kul att man kan roa någon ;)
Idag känns det bättre, ska dock unvika sorgiga historier och gamla människor som går över gatan!

Nätverka

Att nätverka är riktigt roligt! =) Man träffar så många människor och det ger en sån kraft och energi. Det kan ju behövas nu när jag är lite tröttare än vanligt ;)
Men jag måste bli bättre på att få saker gjorda.. jag har fortfarande tio telefonsamtal jag har tänkt att ringa i över två veckor och det finns ungefär 1000 saker jag skulle ha gjort helst igår.. men jag får inte riktigt tiden att räcka till. Jag ska ta några timmar på lördag och sätta mig tror jag.
Idag var jag på affärsmöte/utbildning i nästan fyra timmar, jag var hemma runt 21.30 och imorgon 06.45 ska jag infinna mig på nästa affärsmöte. Jag lägger ner en hel del tid så vi får hoppas att det ger tillbaka tillräckligt i slutändan. Vilket jag både tror och hoppas på.

Jag undrar hur det ska gå när jag kommer vara mammaledig.. kommer jag kunna släppa allt, jag är ju så van att alltid tänka jobb.. jag kanske inte ens orkar tänka annat än det som är nödvändigt iof ;)

Det sägs att man ska kolla på hur ens mammas graviditet var så kan man ofta se hur ens egen kommer att bli.. min mamma gick upp 25kg! Men hon åt ostburgare varje dag.. och idag fick jag min första riktiga "jag måste ha!" och gissa vad det var för någonting jag var tvungen att ha.. just det hamburgare!! Och vad jag dagdrömde om den här hamburgaren och när jag väl satte tänderna i den så måste jag säga att det var nått av det godaste jag har ätit!! Mums! Blir dock mätt väldigt fort, vilket kanske är bra.. att jag sen fick i mig en till middag en timme senare och en kanelbulle efter det hör inte hit ;) Och idag sa jag till carl att jag äter precis som jag brukar.. haha.. kanske inte riktigt stämmer.

Carl jobbar natt, som vanligt så jag ska mysa ner i sängen själv med en bok och hoppas på att John Blund kommer snart!


Hmm..

Okej, då byter jag ut att skriva på papper till att blogga.. välkommen till den nya världen får jag säga till mig själv =)
Min mage börjar äntligen att puta ut =) Det är inte speciellt ofta man kan säga så och verkligen vara glad för det, haha. Men jag är överlycklig! Men den får gärna vara liten lång tid framöver så att jag kan masserar så länge som möjligt. Jag och kärleken ska på ultraljud nästa fredag, det ska bli jätte skönt att få bekräftelse på att barnet är friskt och att lillbullen växer som han skall.

Jag och mamma var på chokladprovning idag, vilket var väldigt roligt. Det började med en nervös tjej som sa "Öhh" mer än vad hon sa vanliga ord. Men efter ett tag glömde hon nog bort att hon var nervös från början och då var det lättare att lyssna på henne. Mätt på choklad blev vi iaf. Och jag rekomenderar INTE att köpa choklad med 100% kakao.. det var verkligen vidrigt! 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0