Kärlek vid första ögonkastet!


Att man kan älska någon så fort, det är verkligen kärlek vid första ögonkastet. Vi har bara myst och myst. Vi har haft en del besök men vi har också fått skjuta på en del med tanke på att Grim har blivit förkyld, antagligen är det jag som har smittat honom. Dagen efter förlossningen fick jag ju feber, ont i halsen och förkylning. Nu är det bara förkylningen som är kvar och den får väldigt gärna försvinna snart så att jag kan få lukta på min söta prins. Här kommer några bilder till..
Kärlek!

 

 

Haha.. chimpansunge..

 

 

Mys med mormor

 

<3

 

Två tjejer från BVC kom hem till oss och vägde Grim som fäcktas vilt..


Lyckligast i världen!!

Inlägget innan skulle jag precis publicera men så rinde det på dörren och kalaset var igång, en halvtimme senare gick mitt vatten.. mitt i presentöppningen.. haha! Jag ringde till Östra sjukhustet och hon sa att det var okej att jag väntade ett par timmar om jag ville avsluta kalaset, jag var ju förstföderska. Fösta värken kom 15 min efter att vattnet hade gått. Vi satte oss chockade och nervösa allihopa, de flesta tyckte jag skulle åka in med en gång.. men jag var hungrig och ville ha mat och tårta först.
Carl packade väskan, den som man gärna ska packa några veckor tidigare som vi inte hade gjort, vi skulle ju inte vara med om en förlossning förrän den 8 maj ;)

Efter ungefär en halvtimme insåg jag att värkarna kommer med bara några minuters mellanrum, kanske dags att åka in. Mamma och Stefan körde upp oss och vi är inne på förlossningen kl 20.00. Den första barnmorskan vi hade tyckte jag inte om, hon lyssnade inte och jag kände inget förtroende för henne alls. När kl var runt kvart i nio ville jag ha lustgas, mina värkar gjorde förjävla ont men den barnmorskan jag hade då tyckte vi kunde vänta tills de hade gjort ett skiftbyte som de skulle göra kl 21.15 så skulle de nya barnmorkorna få ta det beslutet. Min nya barnmorska var helt underbar! Lagom till att hon tog över började jag spy som bara den av smärtan och värkarna och hon såg till så jag fick komma ner i ett bad, jag fick akupunktur och så fick jag min lustgas, jag var överlycklig ;)

Kl 01.00 kom våran underbara Grim till världen. Han är den finaste jag någonsin har sett och han var värd alla värkar jag hade den kvällen. Det är den bästa present jag någonsin har fått och jag är väldigt tacksam för att han väntade en timme in på det nya dygnet så att vi får en varsin födelsedag :)
Strax efter förlossningen
Vi var ganska trötta..

Grim två dagar gammal nyss hemkommen

Då var man 26..

Nu är jag närmare 30 än 20... och det känns väldigt bra.. ingen åldersnoja här än så länge iaf ;)
Jag har fått blommor, sång och en massa gratulationer! Tack!! :)
Detta stod på bordet när jag kom hem från MVC och ett möte idag, jag har en sån underbar pojkvän!
Jag har nyss bakat två klassiska tårtor som vi alltid gjorde när vi var mindre..
Familjen kommer om några minuter, mysigt!

Ledig!!

Det är så underbart skönt att vara ledig och i detta vädret! Fast jag hade aldrig klarat av att jobba nu oavsett.. jag blir helt slut efter bara en promenad!
Vad mysigt jag, Ann-charlotte och Lina hade det i lördags! Vi satt och tjatade till 03.30.. en massa gamla minnen och såå mycket skratt!

Igår tog jag, A-c och Filippa en promenad i slottskogen och sedan blev det lunch på Egg&Milk.. blåbärspannkakor med grädde och choklassås! Kaloribomb.. mums! Grim var sugen på det sa han ;)

Idag börjar jag istället dagen med en sådan här..

Ikväll blir det pyjamasparty!

Jag och Lina ska mysa och sova över hos A-c ikväll :) Längtar!! Go mat, vin (alkoholfitt för mig naturligtvis) och en massa tjejsnack!
Jag och Carl har rensat en del här hemma idag, skönt att få slänga lite! Så ska jag fortsätta rensa själv nån dag.. vi bara måste få lite mer ordning här hemma. Men idag var ett stooort steg i rätt riktning ;)

Kärlek!


Uppe innan tuppen..

Jag trodde man skulle få sova tiden innan bebisen kommer... men icke! Igårnatt sov jag fem timmar och inatt fem timmar igen. Jag vaknar klarvaken 03.30 och det är bara helt omöjligt att somna om. Jag bara ligger och tänkter på allt som inte är gjort här hemma och vad som ska göras i lokalen..
Om en timme ska jag iväg till BNI, sedan blir det baby & barnmässan och sen ska jag och Carl iväg till farmor för att byta däck på bilen.. efter det kommer jag antagligen dö av trötthet i soffan ;)
Ha en go dag allihop!!

Bild från v 36


Ååå.. vad arg jag blir på mig själv!!

Jag tappade min mobil i asfalten... = massa sprickor.... Varför!!?? Så jävla klantigt.. och jag kan inte ens skylla på någon annan... mööhöö.. :(

Bra middag!

Det var jättebra att jag slog ihop oss fyra massageterapeuter för en middag! Och det var väldigt uppskattat dessutom. Trerätters på "That´s amore", vilket bra ställe! Kan verkligen rekommendera det, otroligt god mat och väldigt trevlig personal. Och väldigt nära hem för mig ;) När man jobbar så som jag gör, kan det ibland bli väldigt ensamt. Jag träffar ju otroligt mycket folk men det kan bli ensamt på ett annat sätt, man saknar medarbetare att diskutera eventuella problem som man stöter på eller ett bollplank om hur man kan utveckla företaget. Så därför är sådana här träffar guld värt. En mycket bra dag och kväll iaf!

När det "klickar"

Idag var det en tjej som var och kollade på lokalen och vad det är härligt när man träffar människor som man kommer så bra överens med på en gång! Det kändes väldigt bra med henne och det är inte omöjligt att det blir ett samarbete mellan oss :) Jag fick dessutom lite massage och hon var riktigt duktig, hon hade de där magiska händerna som hittar varenda knuta. Det är ju sånna massageterapeuter jag vill samarbeta med! Vi tänkte lika i mycket. Hon hade däremot tre månaders uppsägningstid på sin lokal hon hade nu så vi får se hur vi gör där...

Jag väger nu mer än Carl :) Jag har ett kilo kvar till 70 så jag har än så länge gått upp 10kg. Men det är ju 3,5 vecka kvar så några kilo till kommer att sätta sig på min kropp, speciellt på slutet när vattnet kommer..

Ikväll ska jag och de tre massageterapeuter jag samarbetar med ut och äta trerätters, Knutpunkten bjuder! Min tanke är att de tre ska få träffas så att de lättare kan ha kontakt med varandra om någon ex skulle bli sjuk och vara tvungen att ställa in massagerna. Ska bli jätteroligt :)
Jag fikade nyss med en god vän, vi började prata om i söndags när jag blev så överraskad med babyshowern, jag fick tårar i ögonen direkt.. haha! Glädje blandat med lite hormoner ;) Det är verkligen jättehärligt att vara lite ledig nu innan! Jag får sovmorgon, kan jobba med lite pappersarbete med företaget, fixar här hemma, vilar lite och fikar en del! Det är ju så här livet ska vara! :)

Tar en liten paus..

Vilken effektiv dag det är än så länge! Har gjort massor med pappersarbete och fixat lite här hemma :)
Om ett par timmar är det fika med föräldragruppen, mys!
Här är ett väldigt fint kort på Filippa som jag tog för några veckor sedan när vi och Ann-charlotte var i slottskogen.


Boa..

Då kan äntligen boandet börja.. jag önskade faktiskt regn idag, så att jag med gott samvete kan vara inne och fixa och dona. Vart ska man börja tro.. gaderoben kanske.. Sedan ska det tvättas barnkläder. Det måste ju vara en märklig känsla.. barnkläder i min tvättmarskin ;)

Vilken otrolig söndag det blev!

Haha, jag fick mig nog den värsta chocken någonsin idag! :) Jag åkte till Ann-charlotte i förmiddags i tron av att vi skulle ha en söndagsfika, men när jag kom innanför dörren stod redan alla mina underbara vänner där och vad fint alla hade gjort! Dom hade bakat otroliga cupcakes, cakepops, kärleksmums, kladdkaksmuffins och kakor. I vardagsrummet hängde rosa och blåa girlanger och ballonger.

Jag tappade hakan totalt! Jag blir fortfarande helt tårögd när jag tänker på vilka fina vänner jag har! Helt otroligt vad glad ni gjorde mig idag :) Och vilka fina presenter lillbullen fick :) Vi hade till och med besök från stockholm för min skull :)
Det fina lapptäcket har Caroline gjort själv.. imponerande!
Tack allihopa igen! Jag känner mig som världens lyckligaste :)

Dessa grannar..

Jag är så trött på grannarna.. dom låter ta mig fan dygnet runt. Är det inte piano eller trumpet så är det gap och fest.. Är jag gammal nu eller?! ;) jag har inte ont av att folk har förfester men ska man ha fest så förvarna iaf innan! Middan med familjen var riktigt mysig och go mat.. grekiskt! Mums.. Imån flyttar min käre bror till Oslo :( kul för honom men tomt för mig. Jaja, när det ändå inte går att sova än får jag la fördriva tiden genom att surfa lite.. jag hoppas snart kunna säga Natti Natti..

Våååår!

Vilken underbar dag! Jag och Hanna började dagen med en loppis där vi fyndade massor med roligt :) sedan blev det kaffe i slottskogen. Därefter gick Carl och jag till botaniska och mötte upp några vänner för att sedan promenera hem. Så nu ligger jag med svullna fötter och helt utslagen i soffan.. men det var det värt! Underbara sol, vad vi har saknat dig! :) Ikväll ska vi fira mormor som fyller 70år. Mysigt!

Nätverka

Imorse var det extra roligt att komma till BNI, jag var ju inte där förra fredagen så när jag kom i morse var det ett extra varmt mottagande jag fick! Så härligt att känna sig uppskattad! :) Vi är ju där för att göra affärer men vilket gott gäng!

Jag har börjat samla på mig lite vatten, jag känner av det i händer och ansikte.. jag har en känsla av att den lilla/lille kommer komma lite innan 8 maj. Vi får se..

Nu ska jag powernapa en stund innan jag ska iväg till revisorn.

Solen skiner, så jag väljer att göra detsamma ;)

Det blir snart en promenad, en lugn promenad, min bebis tycker inte att jag ska röra på mig så mycket idag tror jag.. aj! Men jag kan inte motstå det fina vädret som bara ropar efter mig ;)

Sedan blir det att ta tag i lite pappersarbete, jag ska ju bla hyra ut mina behandlingsrum på Mintensgatan som ligger intill Redbergsplatsen.
Ena rummet är ett möbletat massagerum på ca 13kvm och med en månadshyra på 1900 kr. Det andra rummet är ett nyrenoverat omöblerat rum på ca 17kvm som passar bra för behandling eller samtal. Även där är det en månadshyra på 1900 kr. Det finns även tillgång till dusch, toalett och ett fikahörn.
Så om det är någon som vet någon som är intresserad av att hyra så hör av er!

Det var ett nytt företag som anlitade Knutpunktensfriskvård igår, det är väldigt roligt att det fortsätter gå uppåt även fast jag inte själv masserar just nu. Jag hoppas jag hinner få ordning på allt pappers- och planeringsarbete innan lillbullen bestämmer sig för att komma ;)

V 36

Nu ska bebisen vara ca 46 cm lång från huvud till tå och väga ca 2800 g
Idag är det 31 dagar kvar!!! :) Jag kan snart se målsnöret..

På tåget på väg hemåt

Vi har kommit snart halvvägs, tiden går fort när man har Internet på mobilen ;) Lillbullen leker hela havet stormar inne i magen.. härom natten vaknade jag fem gånger av hårda kickar på revbenen. Helt otroligt vad stark denna lille/lilla är!

Vecka 36 :)

Sitter och kollar på "en unge i minuten" och insåg precis att jag gick in i v. 36 idag. Vad det går fort! Och vad jag längtar! Det är med en skräckblandad förtjusning.. Sista kvällen i Hudik.. Det har varit helt underbart att få slappna av och släppa allt som har med jobb att göra ;) både jag och Carl har gäspat sen vi satte oss på tåget hit.. haha.. att man ska behöva åka 80 mil hemifrån för att ha samvete att bara ta det lugnt och slappa!

RSS 2.0