Nu är det dags att göra som Grim ;) Natti Natti


Vad snabbt tiden går!

Jag vill bara stanna tiden, njuta ännu mer av varje sekund. Jag trivs så bra med livet! :) Vi har haft underbara lediga dagar ihop.

Pappa kom upp igår kväll, vi har haft jättemysigt. På fm var vi och fikade hos farfar och Lisbeth och det var väldigt roligt att träffa dom. Sedan har vi käkat tacos och bara tjatat en massa om allt mellan himmel och jord. Imån ska vi styra bilen hemåt igen för på fredag ska jag gästspela på ett företag. Ska bli kul att träffa mina massagekunder! På fredag kommer förhoppningsvis min bror hem från Oslo också. Honom har jag inte träffat på länge så saknaden är stor!
nu vaknar Grim och kommer strax befalla att matmaskinen ska lyda order ;)

Lyxhelg



Ihelgen har det bara varit finmat.. Denna underbara middag åt vi igår, vildsvinstek på en bädd av morötter, lök och palsternacka. Till det hade vi klyftpotatis, vitlöksbröd och gräddsås. Mmm! Tack underbara Helen för en grymt god middag
Till lunch åt vi kräftor och räkor och till middag ska vi äta rådjurstek med hasselbackspotatis och gräddsås. Rena rama lyxmaten! :) Sällskapet är också det bästa! En mycket bra helg på Käringön!

Mellanlandning

Fullt upp.. igår var vi hemma från landet strax efter kl 17 och kl 18 var jag inne i stan och tog en fika med mina goa tjejer. Imorse var det fika med mammagruppen och nu på kvällen har vi ätit tacos och en otroligt god äpplekaka hos ett par kompisar till Carl. Imorgon fm ska jag och Grim till ett av de företag som jag masserar på och sedan kommer Lillen hem till mig en sväng och mamma kommer mot kvällen.. jag ska också tvätta, städa och packa någon gång däremellan, på fredag åker vi till Käringön och på söndag åker vi till Lysekil :) Fullt upp.. men bara med roliga saker så då gör det ingenting ;)

Nu blev jag sjukt trött så jag ska krypa ner i sängen.. Natti Natti!

Jag vet att Grim somnade här någonstans...


Sista kvällen på landet..

Dagarna går så otroligt fort. Imån åker vi hem, vi kommer bara vara hemma två dagar för på fredag styr vi mot käringön och därefter till Lysekil :) Semester!
Jag var på ICA förut så när jag skulle betala så jag att jag ville ha en trisslott också, kassörskan frågade om jag hade legitimation. Jag hade inte med mig plånboken så svaret blev nej och då fick jag inte köpa! Jag frågade om det inte var 18 årsgräns på trisslotter och jag fick bara ett ja till svar. Det var ingen idé att säga nått, hon hade ju rätt. Men allvarligt ser jag ut att vara 17?! Så löjligt!

Nu sover Grim så jag och Carl ska slappa framför tvn en stund :)

Har jag också fötter?!


Och det är så roligt!


Kakor!

Vi har nyss varit hos grannen Rut 87 år, varje år är det likadant.. kakor, bullar och glass i mängder! Denna gång stod det sex st olika kakor (stora och hembakta) bullar, två olika rulltårtor och glass på bordet när vi kom. Och hon envisas alltid med att man måste ta minst en av varje sort! Gott var det men nu ligger jag i sängen och mår så illa av allt socker! Haha.. Det blir nog inte så mycket till middag ikväll ;)
Förutom allt kakätande så har jag hunnit sola, måla en dörr och myst med Grim.. underbar dag!

zzz..



Med en bok i handen och denna underbara bredvid mig kan det omöjligt bli en bättre torsdag! :)

mm..


Landet

Då sitter vi äntligen i bilen på väg till Simmestorp.. det tar lite längre tid att packa när man har en liten som vill ha mat och uppmärksamhet ;) Vi var på familjerättsbyrån idag och skrev på papprerna att det är Carl som är pappa. Kvinnan som hade hand om oss var så jäkla go.. hon tryckte på vikten av att vara gifta, alla de juridiska fördelarna.. så Carl, känn ingen press nu! ;)

Hon berättade också om en tjej dom hade varit där och hon hade 15 st möjliga kandidater till sitt nyfödda barn.. 15 st! Otroligt, hon ville tydligen väldigt gärna ha barn, men det finns ju lite bättre sätt!

Grim åt mosad potatis härom dagen.. mycket roligt ;) bild kommer strax..

Fredagsbilister..

Jag och Grim (som däckade på två sekunder)kom precis hem från en arbetskollega till Carl. På den 7 minuter långa bilresan från Majorna och hem hann jag möta en bil som kör mot mig i min fil (!), samma bil gör sedan en u-sväng och kör runt 100km/h (fördjävla fort iaf) på småvägarna. En bit fram upptäcker jag att bilen står helt still mitt i vägen så jag får gå över i andra filen för att köra om, ingen varningsblinkers eller på något sätt en varning om att en mörk bil står stilla på vägen en mörk kväll. 50 meter längre bort i en rondell höll jag på att krocka då en annan bil inte tyckte att den hade väjningsplikt för en bil som kom från vänster. Och slutligen vid ett rödljus när jag nästan var hemma är bilisten i bilen framför mig tydligen färgblind. Vilka idioter det finns.. speciellt en fredagnatt..

Min guldklimp..

Fyra generationer :)







Bloggen tog visst semester ;)

Det har varit fullt upp hemma hos mig så bloggen har blivit lite åtsidosatt. Idag har varit en helt underbar dag, först lite mys med Grim hemma sedan iväg till Jenny och sola för att sedan träffa Anna, Robban och Maria. På vägen hem våldgästade jag mamma och Stefan. Dom har varit bortresta en vecka så mormor blev väldigt glad av att få träffa Grim :) Och Grim av att träffa mormor naturligtvis ;)

Denna sommaren har hittills gått otroligt fort, jag har varit ledig i fyra månader och jag kan inte förstå var tiden tog vägen! Lite bilder på lillskrutten kommer snart ;)

RSS 2.0