Baddags

Här badar vi :)


Denna badbaljan funkar mycket bättre än den traditionella vitestade första gången.. då skrek han "dödsskriket".

Uppe tidigt..

Med tanke på att jag och Grim oftast inte kommer i säng förrän runt 00.30 och dessutom är uppe några timmar på en natt så är det alldeles för tidigt att gå upp nu.. Men vi ska till Mvc för ett återbesök, ska bli riktigt roligt att träffa min barnmorska, och sedan blir det lunch i slottskogen :) Det ska ju vara sommarvärm idag så vi hoppas att det stämmer!

Oväntat besök..

Såhär ser det ut på vår balkong just nu..

Och här har vi boven..


Jag ska ta tag i detta imorgon, tycker synd om duvan som kommer bli av med sina ägg, men det finns inte så många andra alternativ.. kan ju inte ha duvungar där i sommar!

Morsdag!

 


Grattis till mamma, mig själv (!) och alla andra mammor på morsdag! Om några timmar ska vi iväg och äta middag hos mamma och Stefan, mysigt. Innan dess ska jag och Grim ge oss ut på en promenad, förhoppningsvis innan regnet kommer.

Trött

</div>
   <div class= 2011-05-28 @ 13:43:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Det går bra nu!!!

Jag var på ett möte igår med ett företag som var väldigt intresserade av att anlita Knutpunktens friskvård.. och vad bra det gick! :) Till och med när jag är mammaledig så blir det mera jobb! Dom ville köra igång massagen redan om två veckor! Så det var en hel del jobbsamtal igår men nu är det fixat och jag välkomnar ytterligare en duktig massageterapeut att jobba med oss! :)

Shopping..

Idag har det shoppats både till mig och Grim. Jag fick av mamma en jättefin klänning (Tack!!) Klänningen kommer att användas på ett av bröllopen jag ska på i sommar. Bild kommer senare. Till Grim handlades bla.



Sparkbyxa Blå

Lillkillen måste ju också få vara fin när det nalkas bröllop


 

Body Turkos

 

Velourbyxa Blå


Njuter..

Jag känner mig så lycklig och jag verkligen njuter av varenda minut, trots sömnbrist ;)


Idag har vi lunchat med underbara tjejerna hos Ann-charlotte. Så mysigt! Det är så underbart när det är så många barn på våra fikor nu för tiden!

Då kör vi igen..

Denna jävla mjölkstockning... Ajaj! :( Inatt är det inte bara Grim som har väckt mig, jag har vaknat i stort sett varje timme för att bröstet ömmar och gör ont så då har det bara varit att gå upp och pumpa.. hoppas det försvinner under dagen!
Det var så skönt att vara i Lysekil, trots vädret! Igår hade vi tänkt åka till Carls land men vi insåg att det blev för mycket fläng så vi håller oss hemma. Igår var vi på BVC, Grim är nu 55cm lång och väger 4110g.. Han växer så det knakar! :)

Älskar denna nakenfis!


Lysekil

Igårkväll kom vi upp till Lysekil, härligt! Det är så skönt att komma hit, havsluft och alldeles tyst överallt! Inatt fick jag sova bra också, Grim vaknade bara var tredje timme. Nappen måste vara den bästa uppfinning någonsin, utan den hade jag nog haft en liten kille vid bröstet oavbrutet ;) Vi ska snart ut och ta en promenad :)

Mjölkstockning..

Tydligen så var det nog mjölkstockning jag hade fått.. visste dock inte att smärtan kunde gå ut i ryggen också men det hjälpte med en varm vetekudde, massage och "hemhjälp" (Tack Carl, Jenny och Farmor!) Ikväll var jag hemma hos mamma och stefan, vi grillade och mormor fick mysa med Grim :) Imorgon blir det grillning med pappa, farmor och Douglas :) Och på söndag blir det grillning med tjejerna, om vädret tillåter. Mysigt!! Nää, dags att börja göra ordning för sängen..

Ont i ryggen..

Det har inte blivit så mycket bloggande det sista, livet ser minst sagt lite annorlunda ut och det är ju inte bara mig själv jag har att ta hand om :) jag har ju jordens finaste prins också ;) I söndagskväll fick jag märkligt ont i bröstet, det högg till när jag andades och sedan fick jag riktigt ont så fort jag rörde på överkroppen. Jag fick ringa hem Carl lite tidigare från jobbet och så åkte vi till gamlestansvårdcentral. Fick träffa en inkompetent dansk läkare och det slutade med att hon sa att "antagligen är det luftrörskatarr, och det gör vi ingenting åt utan hem och ta en alvedon och vila". Jag sa att det känns verkligen inte som det och att det möjligtvis kan sitta i musklerna, men det kollade hon inte ens. På kvällen kunde jag konstatera att det var musklerna som gjorde ont, smärtan vandrade över till mellersta trapezius (vid skulderbladet). Jag har haft ont i några dagar men igår morse kunde jag inte ens komma upp ur sängen. Jävlar vad ont det gjorde! Så igår vilade jag heeela dagen och som tur var var Carl ledig. Idag får jag klara mig själv men det gör iallafall inte lika ont i ryggen och i bröstet som igår. Vilken jobbig känsliga det var igår när Grim började skrika och Carl stod i duschen och jag kunde inte lyfta upp honom :( Nu ska jag försöka väcka denna fina figur som ligger och sover på min mage.. min mage tycker det är dags för frukost!

Napp

Igår gjorde vi ett försök till att börja med napp, han tog nappen på andra försöket och såg väldigt nöjd ut ;) Nappen är egentligen ganska liten men när Grim har den i munnen ser väldigt stor ut.. haha.. Min prins <3


:)

Jag och Grim tackar så jättemycket för alla presenter han har fått!! Han kommer att bli så fin i alla kläder och gosedjuren ligger så fint i hans säng! Ett speciellt tack till Evelina, farmor, Carrå och Ann-charlotte som sytt och pysslat till Grim. Här kommer lite bilder på dessa fina handgjorda sakerna

Dessa underbara skor har Evelina virkat(!)

Till skorna fick jag också en egensydd body

Farmor har stickat denna fina gröna kofta

Grim fick en matchande mössa till den goa filten som Carrå har gjort

Ann-charlotte fixade en fotobok med bilder från bla babyshowern
Sedan som sagt så har jag fått så mycket annat fin med! Tack tack allihopa!!!

Underbara dagar!

Lite jobbigare nätter. Lillgrisen är så förkyld, det har blivit bättre men imed att bebisar bara andas genom näsan så blir det genast mycket jobbigare för honom när han äter och när han ska sova. Så de senaste dygnen har han vaknat varannan timme, det är stor skillnad att vakna varannan istället för var tredje timme kan jag lova! Men det jobbigaste är när man hör hur svårt det är för honom att andas.. så tar vi saltlösning i näsan och sedan snorsugen och han skriker verkligen som om vi håller på att döda honom, då skär det i mammas och pappas hjärtan! Vi får hoppas han blir frisk snart!

Jag tror aldrig att två veckor har gått så fort! Carl börjar jobba imorgon. Jag är ganska nervös faktiskt, ska jag ta hand om Grim själv!? Hjälp.. Men min egna bebisexpert kommer imorgon på dagen så jag får sällskap iaf :)

Jag skulle nog kunna sitta och titta på Grim en hel vecka utan att släppa blicken.. Han är så underbart fin!

RSS 2.0