Vad paket det bidde! =)

Att jag har fyllt 25 år verkar inte min kära familj bry sig om, här är det hur mycket paket som helst ändå =) Vilken tur att man får lov att vara "barn" så länge! ;) Jag hade en helt underbar julafton igår. Först var vi hos mamma & stefan och efter Kalle Anka åkte vi till farmor & Douglas där pappa också var. En kanon jul helt enkelt!

Imorse började jag på Påg. kl 10, vi startade dagen med nästan 1tim rast för det fanns ingenting att göra, hur mycket rast vi sedan hade under dagen tänker jag inte skriva här ;) Men det var inte brist på den varan om man säger så.. Jag kan ju lägga till att timpengen var 350kr. En väldigt bra dag!

Ikväll kommer Lillen förbi och sedan blir det mys med Älsklingen!

Två veckor gick för fort..

Men som alltid: borta bra men hemma bäst =) Var otroligt skönt att lägga sig i sin egen säng, även fast jag dock inte har sovit så mycket inatt. Vi var hemma svensk tid 22.45 och thailänsk tid 04.45, imorse vaknade både jag och C kl 06.00 så det var bara att gå upp. Jag har vaknat flera gånger inatt av konstiga drömmar. Jag ska iväg och jobba om en timme så sen är jag nog gott trött. Orkar jag sen blir det hem till Åsa och kolla på Greysavsnitt vi har missat.

Jag hann med tre filmer och en bok på planet igår, C fick sig ett gott skratt när jag kollade på den senaste Iceagefilmen... mammutparet får en liten bebis och mina gravidhormoner tyckte detta var väldigt fint så mina tårar började rinna och C kollade på mig och frågade vad det var och det enda jag fick fram var "Dom fick en dotter".. haha.. att han inte dog av skratt, jag med, när jag insåg vad jag grät för ;)

Nu börjar verkligheten igen. Men vad mysigt med jul och snö!

Sol, vind och vatten..

Tredje dagen med sol =) Vi brande oss ganska bra forsta dagen haha, gissar pa att man ville lapa i sig sa mycket som mojligt. ;)
Koh Lanta ar jattefint, lugnt och skont!
Men det ar tydligen farligt har ocksa.. i forrgar nar vi promenerade i morkret pa "landsvagen" sa ropar C helt plotsligt "akta!", da har vi precis gatt forbi en orm som ringlade pa vagen ca 2 meter ifran oss. Samtidigt sa kommer en lokalbo som verkar valdigt intresserad och med hjalp av ljuset pa tuktuken sa gor han sa att ormen ringlar ner i diket och ivag. Ormen var tydligen valdigt giftig.. dodligtgiftig sa dom. HJALP! Sa nu ar vi forsiktiga nar vi gar i morkret..

Nu blir det lite mat och sen ner mot havet och ut till solen!

Koh Lanta

Koh Lanta =) Fortfarande regn.. tror vi har haft sammanlagt 2 timmars sol.. haha.. sa forvanta er inga pepparkakor som kommer hem ;) Men det ar underbart anda som sagt och varmt! Skont att slippa kylan dar hemma och skont att fa tid for varandra.

Iforrgar var vi pa en tur med en turistbat, forsta stoppet var Monkeybeatch, igen ;) Och denna gang var det C som fick kanna pa hur det var att bli "attackerad". Cs egna ord "min apa ville ju bitas, din ville kramas" Alltid mest synd om honom ;) Skillnaden pa vara attacker var bara att han hade EN apa som blev arg.. jag fick TRE efter mig ;)
Vi paddalde, snorklade och bara njot av att vara ute pa havet resten av turen, tills det borjade sporegna och blasa.. men det var mot slutet som tur var.

Lillbullen sparkar som bara den, igar fick jag kanna den tydligaste sparken hittentills! Skon kansla. C fick kanna den forsta tydliga sparken imorse =) "Morfar" och "mormor", ni ska veta att magen har vaxt. Om en vecka har halva tiden gatt! Spannande!

Regn.. men varmt =)

Det regnar fortfarande, men som tur ar regnar det inte som det gor hemma. Har ar det fortfarande varmt och det kommer mer skurar sen ar det over.
Inatt fick vi inte sova sa mycket, vi bokade tre natter pa ett nytt hotell pa Phi phi och har nu lart oss att man aldrig ska betala i forskott ;) Va fick sova pa en sang utan madrass, direkt pa resarbotten och vi hade en vattenpump utanfor som pumpade vatten hogljutt hela natten! Men imorse fick vi pratat med den galna kinestanten och med hundogon och att jag papekade pa att jag var gravid var det helt plotsligt ett annat battre rum ledigt. Sa nu ar vi nojda igen =)

Idag har vi paddlat till Monkeybeatch. Jag blev, aven om C inte haller med, attackerad av tre apor. Och numera ar det konstaterat att nar jag blir radd skriker jag "mamma!". Haha.. Men i ovrigt, forutom attacken sa var dom jattesota! Nar vi kom till on sa sporegnade det och det fanns inte en apa pa on. Alla manniskor gomde sig under traden, utan jag och C som gick ivag till klipporna och de sma grottorna. Nar det sedan slutade regna sa kom aporna ut och alla sprang efter, men vi hade den basta platsen for det var till klipporna aporna skulle, sa vi stod klara med kameran i hogsta hugg!

Igen sa ar det helt underbart att vara ledig och att vara i Thailand med C!


Thailand

Underbart att kanna varme, trots att det har varit regnskurar sen vi kom igar. Men det gor ingenting, vi ar lediga och vi kan bara gora det som faller oss in =) Men som C sa, ska det regna sa har kommer det bli dyrt.. haha.. Regn = shopping! Sa idag har vi prutat, prutat a prutat. Spelat en massa, jag spoade C i basket, regalt! Skjutit har vi ocksa gjort, rekylen slog sa hart att det ommar i axeln, men det var roligt.

Jag behovde komma hemifran tror jag, inatt har jag vaknat flera ganger och dromt att jag har forsovit mig och jag dromde ocksa att jag hade san angest for jag kunde inte komma ihag vilka dagar jag skulle jobba da jag inte har med mig kalendern. haha =)

Vi ar nu i patong men imorgon ska vi upp tidigt och bege oss till phi phi. Redan trott pa thailandare som ska dra i en hela tiden. Horde att ni kanske far koldrekord darhemma, har ar det 28 grader idag =)

RSS 2.0