Regn.. men varmt =)

Det regnar fortfarande, men som tur ar regnar det inte som det gor hemma. Har ar det fortfarande varmt och det kommer mer skurar sen ar det over.
Inatt fick vi inte sova sa mycket, vi bokade tre natter pa ett nytt hotell pa Phi phi och har nu lart oss att man aldrig ska betala i forskott ;) Va fick sova pa en sang utan madrass, direkt pa resarbotten och vi hade en vattenpump utanfor som pumpade vatten hogljutt hela natten! Men imorse fick vi pratat med den galna kinestanten och med hundogon och att jag papekade pa att jag var gravid var det helt plotsligt ett annat battre rum ledigt. Sa nu ar vi nojda igen =)

Idag har vi paddlat till Monkeybeatch. Jag blev, aven om C inte haller med, attackerad av tre apor. Och numera ar det konstaterat att nar jag blir radd skriker jag "mamma!". Haha.. Men i ovrigt, forutom attacken sa var dom jattesota! Nar vi kom till on sa sporegnade det och det fanns inte en apa pa on. Alla manniskor gomde sig under traden, utan jag och C som gick ivag till klipporna och de sma grottorna. Nar det sedan slutade regna sa kom aporna ut och alla sprang efter, men vi hade den basta platsen for det var till klipporna aporna skulle, sa vi stod klara med kameran i hogsta hugg!

Igen sa ar det helt underbart att vara ledig och att vara i Thailand med C!


Kommentarer
Postat av: Ann-Charlotte

Hahaha! Skönt att höra att ni har det bra. Kram

2010-12-04 @ 14:16:43
URL: http://ackadacka.blogg.se/
Postat av: Monica Engström /mamma

Ja,aporna är underbara lite för närgångna bara.Skönt att höra att ni har det bra trots ni sovit utan madrass.Det är väldigt tomt utan dina telefonsamtal på dagarna.kram Mamma

2010-12-06 @ 13:50:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0