I slottskogen


Sol!

Nu sitter vi i slottskogen å myser :) underbart väder och varmare ska det bli. Vilken tur att jag är ledig! ;)

Gungeligung..

Gunga å gunga fram och tillbaka är det enda som funkar för att lillkillen ska vara lugn just nu. Då är babybjörnen det bästa! :) Han har blivit så envis och fått något som kallas egen vilja ;) Vi har haft en väldigt mysig kväll med goaste Jenny här!

Jag var inne på Lindex på Frölunda torg härom dagen och skulle byta en tröja som hade färgat av sig efter jag hade tvättar den, den röda färgen på tröjan färgade av sig på det vita. Detta hände även en vän som hade samma tröja. Jag råkade nämna att jag hade tvättat den i 30 grader. Då tittar kassörskan på mig och säger att den ska faktisk tvättas i 60 grader så då är det mitt eget fel att färgen lossnade. Efter lite diskution där jag menade på att en lägre temperatur borde ju inte påverka och att jag vet att samma sak har hänt andra så sa hon att hon minnsan var mycket snäll så jag kunde få pengarna tillbaka trots att det var mitt eget fel. :) Hon var så grinig, vissa människor ska bara inte jobba inom serviceyrket
Nu sover Grim så nu är det sängen som gäller. Natti Natti

Midsommar

Regn regn.. var är det fina vädret?! Jaja, vi får hålla tummarna att det kommer till veckan. Idag blir det midsommarlunch hos mamma & Stefan och sedan ska vi hem till A-C ikväll. Mysigt! Jag hade först planer på att åka till Lysekil men insåg att det kanske inte är världens bästa idé att åka själv i bilen men Grim på årets värsta trafikhelg. Carl jobbar ikväll, som vanligt ;)

Jag och Hanna var istan igår och oj vad det är farligt med rea ;) hittade en massa fint.
Glad midsommar till er!

Två månader

Vad det går fort, Grim är två månader idag! Han firade det med att sova i 5,5 timme i sträck inatt och sedan 3 timmar till innan det var dags att gå upp. Tackar alla som har här igår och höll han vaken! :)
Idag är det rensning som står på schemat, Carl rensar i källaren och jag i köket ;)

En sjöman..

En (fundersam) sjöman på Sjömagasinet!

Händelserika dagar! :)

Vilka två underbara dagar jag har haft! Igår firade jag och älsklingen 2år ihop. Så vi köpte med oss thaimat och satte oss på samma plats där vi blev tillsammans, på bergen vid masthuggskyrkan. Jag köpte jättefina rosor och så hade jag skrivit ett brev och även klistrat in ett kort på oss två och ett kort på Grim. När jag sedan öppnade presenten från Carl så hade han köpt en jättefin ram med tre kort i, ett kort på gravidmagen, ett på Grim och SAMMA kort på oss två :) Såå mysigt!
Idag har vi firat två mycket speciella personer och vi avslutade kvällen med brakmiddag på "Sjömagasinet". Vilken restaurang! Så otroligt god mat, underbar personal och naturligtvis underbart sällskap! Grim var väldigt duktig, lite gnällig men sen var vi igång från kl 13 till efter kl 22 så det var inte konstigt att vår underbara "minihåkan" tappade humöret.
Imorgon ska Robban (som äntligen är hemma) , Grim och jag åka till Mollösund för att hälsa på pappa som jobbar där i sommar. Så nu händer det mycket! Natti Natti

Zzz...


Nostalgi

Nittileaks är riktigt bra, vad nostalgisk jag blir när man hör dessa låtar som ljöd ur högtalarna på gotiadiscot och alla timmar man la på att kolla på "Big Brother" :) Jag har nyss fått Grim ätt somna, han har nästan gråtit och skrikit sen jag kom hem vid sju. Så till slut somnade han på mig och efter en stund la jag honom bredvid mig och han vaknade direkt, jättearg! Så då fick jag börja om.. nu har han sovit på mig en stund och jag vågar inte röra mig, hemtelefonen ringde vid halv elva men det var bara ätt låta den ringa ;) Så nu ska jag slappa lite till framför tvn innan det är dags att göra natten.

Det magiska tricket när magen gör ont..


Den bästa ställningen, jag brukar skaka med benet som ligger närmast Grims mage och då tar det max två minuter och så sover han :)

Känner mig..

.. som en helt ny människa! Vi var nog helt slut alla tre för vi somnade runt tolv igår, Grim vaknade kl fyra, kl åtta och sista gången halv tolv och då gick vi upp allihop. Han brukar annars vakna med 2,5 timmes mellanrum och inatt var det fyra timmar emellan, tack! ;) Idag ska jag iväg för att få och ge massage, så skönt! Om Grim vill vara snäll dvs ;)

zzz..

Grim tycker inte vi ska sova, vi har varit vakna sen kl 04.30, denna omgång ;) Vi var på rutinkontroll hos läkaren igår, efter han hade vägt och mätt Grim säger han "vad är det för fel på mammas mat?!" Han väger nu 5300 gram och är 57,5 lång :) han har alltså gått upp ytterligare ett kilo sen senaste besöket.Han växer så det knakar! Nu verkar det som om jag kan få blunda en stund så jag ska passa på..

Myser..


Firar Sveriges nationaldag i slottskogen


Min lilla sjöman..


Sommar..








Du underbara sol!

Vad jag älskar de första fina sommardagarna! Och vilken tur att slottskogen finns.. annars hade det inte varit lika kul att bo mitt i stan. Igår hann vi med mycket, hann träffa massa med goa vänner :) och idag blir också en sådan dag. Jag håller på att baka en rabarberpaj men det är inte så lätt när jag har en liten kille som brås på sin mamma.. han gillar inte att vara själv så han vill vara nära mig hela tiden, vilket betyder i min famn ;) Ha en underbar... söndag allihopa! Inte lätt att hålla koll på dagarna när man inte jobbar ;)

Barnmusik

Just nu har jag en mysig kille på bröstet som snart somnar, då ska jag passa på att göra lite havregrynsgröt, det blir en väldigt sen frukost idag! Ur högtalarna ljuder en massa härliga barnsånger. Vad mysigt vi hade det igår i slottskogen.. goa tjejer, gott snack, SOL mat, sallad, bullar och rosevin. Jag tog ett glas rosevin å vad det var stark! Inte så konstigt att jag tyckte det iof jag har ju inte druckit alkohol sen August förra året. Jag undrar vad folk runt om tänkte.. fyra tjejer med småbarn som sitter å dricker vin vid lunch en tisdag! Haha! ;) Idag ska jag ut och hälsa på ett av företagen och ikväll ska jag möta upp tjejerna som ska hyra min lokal. Nu.. MAT!

RSS 2.0