Hitta barnvagn = Djungel

Att hitta barnvagn var inte det lättaste.. Jag och Carl var och kollade på "Storken" idag och provkörde lite. Det finns många olika modeller och finesser. Men jag måste nog mot min vilja erkänna att jag gillar barnvagn med tre hjul bäst ändå. Det är det carl har velat hela tiden och nu kan han ju få som han vill. Not good ;)

Någonting i stil med detta blir det nog..


Babytravel Amsterdam:

Hette tidigare Babytravel Jogger. Babytravel är babyproffsens eget barnvagnsmärke. Denna vagn råder det mycket delade meningar om. Vissa älskar den, säger att den är lätt och smidig att köra, att man tar sig fram överallt och att barnet sitter bra i den. Medan andra klagar på dålig kvalité och dålig stötdämpning. Vagnen är också ganska bred, vilket gör att många tycker att den är osmidig att köra på stan eftersom bakhjulen kan köra in i saker. Vagnen är i alla fall billig, 3000 kronor får man betala för en helt ny vagn och man får lägga till 1300 för att få med en liggdel. Vagnen väger 13,5 kg och blir ganska kompakt hopfälld, 84x68x48 cm. Vagnen har fullt liggläge, ställbart handtag och går att använda för barn upp till 18 kg. Vagnen har inte vändbar sittdel!



Urban JungleMountain Buggy Urban Jungle: Urban Jungle är en mycket populär vagn som är väldigt lik Babytravel Amsterdam. Vagnen har precis som Amsterdam lufthjul. Det går att ha liggdel till och sittdelen går bara att ha framåtvänd. Urban Jungle kan dock klara barn upp till 35 kg och väger bara 11 kg. Urban Jungle är också smalare än Amsterdam, bara 63 cm. Inte heller Urban Jungle har vändbar sittdel. Vagnen kostar cirka 6500 kronor utan liggdel, liggdelen kostar 2000 kronor.








quinny freestyleQuinny Freestyle: Går också att vända sittdelen på och den har dessutom lufthjul. Den går också att ha en separat liggdel eller ett babyskydd till. Den har även fullt liggläge. Den går dock bara att använda tills barnet väger 15 kg. Freestyle är större och tyngre än Spirit, den väger 15,6 kg och blir 100x69x39 cm hopfälld. Den är 69 cm bred, men den är därför också mer stabil. Den är inte heller speciellt dyr. Vagnen kostar cirka 4500 och liggdelen 2000.














Teutonia cosmo:
Kostar runt 6100 kr.





Men vi ska leta vidare i djungeln..


Kommentarer
Postat av: Emelie

Hehe ja de är verkligen inte lätt att välja vagn!:) men vi är jätte nöjda med våran Urban jungle, så den kan jag verkligen rekomendera! Är faktiskt väldigt smidigt med trehjuling. Kram på dej

2011-01-29 @ 13:08:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0